Spacemakers x Absent Chronicles

Terwijl de huidige lichting Spacemakers hard aan het werk is met digitaal kunstenaar Iris van der Meule aan hun eigen project, gaat binnenkort een nieuwe lichting Spacemakers alweer van start, dit keer met kunstenaar, schrijver en producent Absent Chronicles! Doe je ook mee? Aanmelden kan tot 17 februari.

Spacemakers

Spacemakers is een programma van STRP Onderwijs. Het daagt jongeren uit om te denken en boven hun eigen verwachting uit te stijgen. De jongeren werken in Eindhoven samen met een kunstenaar en samen geven zij hun eigen artistieke project vorm.

Spacemakers richt zich op jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Gedurende een aantal maanden zijn zij zowel STRP maker, organisator, programmeur en producent. De kunstenaar inspireert de groep en kiest met hen uit wat zij precies gaan doen binnen het jaarthema van STRP. Samen werken ze toe naar een kunstproject waarin een publiek wordt meegenomen in hun gedachtes en ideeën rond het thema met bijvoorbeeld een kunstinstallatie, filmvertoning of workshop.

Activiteiten

Meld je aan voor Spacemakers x Absent Chronicles

   Project
30 nov – 17 feb

Expo Spacemakers: What a time to be Alive

   Expo
10 feb – 12 feb

Spacemakers x TWIST onderwijsbijeenkomst

   Meet up
14 apr
© Boudewijn Bollmann

Updates

Toekomstvaardigheid

1 feb 2023

STRP in Kunstzone #06

10 nov 2022

Interview met Sanne en Sietske

14 jul 2022

Kennisbijeenkomst 2022

8 apr 2022

Spacemakers wordt ondersteund door Fonds 21 en Fonds voor Cultuurparticipatie.