STRP Spacemakers Kennisbijeenkomst

Meet up 8 apr

Ben jij onderwijsmaker, kunst- of cultuurprofessional? Sta jij ervoor open om je eigen educatie-bubbel onder de loep te nemen en misschien wel te doorbreken? Ga dan de uitdaging aan op de Spacemakers Kennisbijeenkomst tijdens STRP Festival 2022!

Hoe komen we tot nieuwe ideeën en inzichten over leren en onderwijs? Tijdens deze kennisbijeenkomst worden deelnemers uitgedaagd om hun educatieve gewoontes eens goed na te pluizen. ‘Leer om te ontleren’ is het uitgangspunt. Taal is een van de meest toegankelijke tools voor omvorming. Wat zou een mogelijke educatieve toekomst zijn, en wat voor soort woorden zijn nodig om deze realiteit te creëren? 

De Spacemakers kennisbijeenkomst bestaat uit verschillende werksessies, inspirerende presentaties en dialoogsessies over co-creatie, maatschappelijke thema’s en taal. Gastsprekers zijn de deelnemers van Spacemakers, Civinc, De Voorkamer, met als moderator social designer Meis Suker. Deze bijeenkomst wordt gehost door STRP Onderwijs met als co-creator ontwerper, creatief onderzoeker en illustrator Leif Czakai.

Kennisuitwisseling, leren, ontleren en samenwerking staan centraal. Ontmoet professionals met verschillende achtergronden en vergelijkbare interesses. Meld je nu aan en verbreed jouw (educatieve) horizon!

© Boudewijn Bollmann

Extra Informatie

Erg geschikt voor
Onderwijsmakers, kunst- en cultuurprofessionals
Datum en tijd
8 april 2022, 15:00 – 18:00
Locatie
Hotel Pullman Eindhoven, Vestdijk 47, 5611 CA, Eindhoven
Kosten
20 euro p.p., 15 euro voor studenten inclusief toegang tot de expositie van STRP Festival 2022.
Taal
Nederlands

Gerelateerde activiteiten

Spacemakers • STRP Festival 2022

   Expo
7 apr – 10 apr